Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2001 στο χώρο των ειδικών κατασκευών για οικιακή ή επιχειρηματική χρήση, καθώς και στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση προωθητικών βιτρινών (π.χ. εκθεσιακά περίπτερα, shops-in-a-shop, διαφημιστικά stands, promo-displays, επιγραφές σήμανσης, κ.α.). Επικεντρωνόμαστε στην σχεδιαστική πρωτοτυπία, την λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή και την υψηλή αισθητική των έργων μας, με στόχο την υλοποίηση κατασκευών άριστης ποιότητας.                                                                                                                      

Στη ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 σε όλα τα στάδια εργασιών. 

Η ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ αποτελεί την εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριοποίησης του Σταύρου Μαρμαρά στο χώρο των ειδικών κατασκευών. Από το καλοκαίρι του 2014, η εταιρία μας μεταφέρθηκε σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ. στις Αχαρνές Αττικής, όπου εξειδικευμένοι τεχνίτες και σχεδιαστές υλοποιούν μία πλήρως καθετοποιημένη ροή της κατασκευαστικής διαδικασίας των έργων μας. Σήμερα, η ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εγκατάστασης επίπλων για καταστήματα και οικίες, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηρη ειδικών κατασκευών έκθεσης και εμπορικής προώθησης καταναλωτικών προϊόντων, για λογαριασμό αρκετών από τις πιο σημαντικές εταιρείες εισαγωγής και διάθεσης των προϊόντων αυτών, με παρουσία σε κομβικά σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Στη ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ, αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με ζήλο και ιδιαίτερη ευελιξία. Σε πρώτο στάδιο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τρισδιάστατου σχεδιασμού και φωτορεαλιστικής απεικόνισης. Στη συνέχεια, και σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη - συνεργάτη μας και τις προδιαγραφές που εγγυόνται βέλτιστη λειτουργικότητα, προχωράμε στην υλοποίηση των κατασκευών, τη βαφή, τη μεταφορά και την τελική τους τοποθέτηση στον επιλεγμένο χώρο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας, στην ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ, είναι ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, το φέρνουμε εις πέρας από το Α έως το Ω. Η ευελιξία που διακρίνει την ομάδα μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των πρώτων υλών και, φυσικά, των τελικών προϊόντων που κατασκευάζουμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν την ΞΥΛΟΜΟΡΦΗ μια από τις καλύτερες επιλογές στο χώρο. Η εταιρία μας απασχολεί προσωπικό 20 ατόμων και όλη η ομάδα βρίσκεται εκεί που ο πελάτης μας χρειάζεται.

Δίπλα του.